Testimonials

Wij maken een video die er niet alleen goed uitziet, maar waar je resultaat mee bereikt. Dat vinden we niet zelf, maar krijgen we terug van onze tevreden klanten:

Ontzorgen!

In een tijd waar alles al anders is, uitvaarten beperkt zijn tot een maximum van 50 personen (de richtlijnen van het RIVM moeten wel nageleefd kunnen worden). Is het, indien gewenst, essentieel dat er gebruik gemaakt wordt van een livestream of een opname. Op deze wijze kunnen familie en belangstellenden alles mee- of herbeleven.

Afscheid nemen draait veel om emotie en gevoel. Er komt zoveel bij kijken, er zijn zoveel mogelijkheden. Ontzorgen rondom het afscheid door de gekozen uitvaartonderneming en eventuele andere ingeschakelde bedrijven. Vanaf het eerste moment dat er contact is met ECCE productions is er al het gevoel dat je ontzorgt wordt. Naast het feit dat Twan 24/7 bereikbaar is denkt hij ook graag mee om het afscheid op een goede en professionele manier vast te leggen. Locaties worden van tevoren bekeken. Professionele apparatuur en ‘eigen’ draadloze verbindingen worden van te voren opgebouwd, aangelegd en getest. Meerdere camera’s met verschillende standpunten en zoomfuncties registreren in Full HD de dienst. Muziek en eventuele presentaties worden vooraf gemaakt en tijdens de dienst in de stream gemonteerd zodat de kijker echt het gevoel dat hij of zij erbij is. Na afloop van het afscheid wordt de dienst binnen enkele dagen aan de nabestaanden aangeboden.

Samenwerken met Twan Toonen voelt als vertrouwd en is een partner waarop je kunt vertrouwen.

Omar Baljet
Goemans Uitvaartzorg

Je bedrijf in beeld laten zien is steeds belangrijker geworden. Een must-have voor ieder bedrijf naar mijn mening. Niet alleen een bedrijfsfilm, maar ook producten met uitleg hoe het functioneert is iets dat op internet steeds meer gezocht en bekeken wordt. Ecce Productions brengt mijn bedrijf op een professionele manier in beeld zoals ik het wil hebben. Een andere manier van reclame maken voor je bedrijf. Voor de verder rest kun je reclameproducten gewoon bij mij online bestellen! Bedankt team Ecce Productions!!!

Jeroen Philipse
Eigenaar Philipse Sign Trading; Totaalleverancier in visuele communicatie

Ik ben heel blij met de 4 vlogs die Ecce Productions voor mij gemaakt heeft. De uitstraling is zoals ik hem graag wilde en dat is toch altijd iets wat je maar moet afwachten. Ik heb Twan Toonen leren kennen als een professional met een flexibele inslag (zelfs op zondag een filmpje over doen was hem niet teveel). Bovendien is de prijs/kwaliteitverhouding heel goed.

Eerstmediation.nl, Rianne Hillenaar-Cöp

Rianne Hillenaar-Cöp
Eigenaar Eerstmediation.nl; Mediator

Als communicatieadviseur van de gemeente Boxmeer werk ik regelmatig samen met Ecce Productions. Het is een flexibel en professioneel bedrijf, waar altijd wordt meegedacht om tot het beste resultaat te komen.

Antoinette Verstegen
communicatieadviseur gemeente Boxmeer

Is uw interesse gewekt?

Een bedrijfsvideo maakt van kijkers klanten. Wek vertrouwen bij jouw doelgroep en maak klanten nieuwsgierig naar jullie producten of diensten. Benieuwd wat video voor jouw bedrijf kan betekenen? Heb je nog vragen of wil je meer weten?

Neem contact op

2016 - Ecceproductions.nl

Website door Bureau Vet