Testimonials

Wij maken een video die er niet alleen goed uitziet, maar waar je resultaat mee bereikt. Dat vinden we niet zelf, maar krijgen we terug van onze tevreden klanten:

Je bedrijf in beeld laten zien is steeds belangrijker geworden. Een must-have voor ieder bedrijf naar mijn mening. Niet alleen een bedrijfsfilm, maar ook producten met uitleg hoe het functioneert is iets dat op internet steeds meer gezocht en bekeken wordt. Ecce Productions brengt mijn bedrijf op een professionele manier in beeld zoals ik het wil hebben. Een andere manier van reclame maken voor je bedrijf. Voor de verder rest kun je reclameproducten gewoon bij mij online bestellen! Bedankt team Ecce Productions!!!

Jeroen Philipse
Eigenaar Philipse Sign Trading; Totaalleverancier in visuele communicatie

Wij van het CDA Boxmeer zijn erg tevreden over de samenwerking met Ecce Productions. Zij hielpen ons aan ideeën hoe we het beste een bedrijfsfilm konden maken. Het resultaat was dan ook erg professioneel!

Gerrit Vos
Penningmeester CDA Boxmeer

Ik ben heel blij met de 4 vlogs die Ecce Productions voor mij gemaakt heeft. De uitstraling is zoals ik hem graag wilde en dat is toch altijd iets wat je maar moet afwachten. Ik heb Twan Toonen leren kennen als een professional met een flexibele inslag (zelfs op zondag een filmpje over doen was hem niet teveel). Bovendien is de prijs/kwaliteitverhouding heel goed.

Eerstmediation.nl, Rianne Hillenaar-Cöp

Rianne Hillenaar-Cöp
Eigenaar Eerstmediation.nl; Mediator

Als communicatieadviseur van de gemeente Boxmeer werk ik regelmatig samen met Ecce Productions. Het is een flexibel en professioneel bedrijf, waar altijd wordt meegedacht om tot het beste resultaat te komen.

Antoinette Verstegen
communicatieadviseur gemeente Boxmeer

Is uw interesse gewekt?

Een bedrijfsvideo maakt van kijkers klanten. Wek vertrouwen bij jouw doelgroep en maak klanten nieuwsgierig naar jullie producten of diensten. Benieuwd wat video voor jouw bedrijf kan betekenen? Heb je nog vragen of wil je meer weten?

Neem contact op

2016 - Ecceproductions.nl

Website door Bureau Vet