Over ons

commercialEcce productions is klein, maar door het netwerk van mensen met specifieke vakkennis toch groots in haar kunnen. De ervaring en drive om van elke klantvraag een maximaal succes te maken is volop aanwezig. We drinken graag een kop koffie om de mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie te bespreken!

Drie redenen om met ons te werken:

  1. Een goede voorbereiding is het halve werk
    Een video maak je niet voor jezelf, maar om bij de juiste personen te komen: jullie doelgroep. Om te bepalen hoe het product of de dienst het beste in beeld gebracht kan worden beginnen met de why van jullie organisatie. We kijken welke boodschap en call to action in de video moeten komen en wie de beoogde doelgroep is. Doordat we de wensen en behoeften van de doelgroep met elkaar in beeld brengen maken we een video die scoort.
  1. Video met resultaat
    Na de voorbereiding maken we een effectieve en professionele video die past bij de taal van de doelgroep. We denken mee met de juiste omschrijvingen en tags om de video met effect in te kunnen zetten.
  1. De video is anno nu
    Ons team zit bovenop de laatste ontwikkelingen op het gebied van video en videomarketing. Zo zorgen we ervoor dat we kunnen adviseren met de laatste trends en ontwikkelingen in onze achtergrond, zodat je maximaal rendement uit de investering haalt.

Dit zeggen we niet alleen zelf. Klik op referenties voor ervaringen van organisaties die je voorgingen.

Onze medewerkers

2016 - Ecceproductions.nl

Website door Bureau Vet