Over ons

commercialEen hogere omzet, grotere naamsbekendheid en meer leads. We doen geen kleine beloftes, maar zorgen dat de investering in videomarketing dubbel en dwars terug verdiend wordt.

Een mooie video is pas het begin. Ons team bestaat uit een mix van mensen met een achtergrond in video, marketing, communicatie & commerciële economie. Vanuit die mix zorgen we ervoor dat het maximale uit de video gehaald wordt. We denken mee met het hele proces van concept tot gepubliceerd eindresultaat. Hierdoor weet jij zeker dat wat jij voor ogen had door professionals tot het beste eindresultaat gemaakt wordt. Het bespaart jou als opdrachtgever ook veel tijd en daarmee kosten – we zorgen voor een snelle en efficiënte handeling en korte lijnen.

Ecce productions heeft de kennis, ervaring en drive om van elke klantvraag een maximaal succes te maken. We drinken graag een kop koffie om de mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie te bespreken!

Drie redenen om met ons te werken:

  1. Een goede voorbereiding is het halve werk
    Een video maak je niet voor jezelf, maar om bij de juiste personen te komen: jullie doelgroep. Om te bepalen hoe het product of de dienst het beste in beeld gebracht kan worden beginnen met de why van jullie organisatie. We kijken welke boodschap en call to action in de video moeten komen en wie de beoogde doelgroep is. Doordat we de wensen en behoeften van de doelgroep met elkaar in beeld brengen maken we een video die scoort.
  1. Video met resultaat
    Na de voorbereiding maken we een effectieve en professionele video die past bij de taal van de doelgroep. We denken mee met de juiste omschrijvingen en tags om de video met effect in te kunnen zetten.
  1. De video is anno nu
    Ons team zit bovenop de laatste ontwikkelingen op het gebied van video en videomarketing. Zo zorgen we ervoor dat we kunnen adviseren met de laatste trends en ontwikkelingen in onze achtergrond, zodat je maximaal rendement uit de investering haalt.

Dit zeggen we niet alleen zelf. Klik op referenties voor ervaringen van organisaties die je voorgingen.

Onze medewerkers

2016 - Ecceproductions.nl

Website door Bureau Vet