Vlogs

Video vergroot vertrouwen in wat we zien. Alleen al het zien van een video geeft een hogere score op vertrouwen in het bedrijf en de diensten/ producten. Video laat zien dat je zelf gelooft in de producten of diensten die het bedrijf aanbiedt.. Authenticiteit breng je over door eigen mensen voor de camera te laten vertellen over de producten en diensten. De gunfactor wordt een eigen verhaal van een echte medewerker hoger. Vlogs zijn uitermate geschikt om medewerkers als experts neer te zetten in hun vakgebied en daarmee de expertise en geschiktheid van het bedrijf in de ogen van de klant te vergroten.

Een vlog is een ideale manier om de kijker kennis te laten maken met de medewerkers van het bedrijf, wat leidt tot het makkelijker leggen van contact met het bedrijf en tot vervolgstappen omdat er die contacten met een ‚bekend’ gezicht zijn waar de potentiële klant al een deskundigheid aan kan toe kennen door de vlogs.

Is uw interesse gewekt?

Een video maakt in korte tijd uw bedrijf duidelijk en laat dit zien. Het bewegende beeld heeft een grote impact, groter dan geschreven tekst. Een video stimuleert klanten op een website, tijdens een afspraak etc.

Neem contact op

2016 - Ecceproductions.nl

Website door Bureau Vet