Televisieproducties

Ecce Productions maakt mooie reportages en televisie programma’s die uitgezonden kunnen worden op televisie.

Wij maken de volgende televisie reportages:

Sportief Land van Cuijk
Bij Sportief Land van Cuijk nemen we een kijkje bij alle sporten in het Land van Cuijk. Van boogschieten tot waterpolo, we nemen je overal mee naar toe. Een programma voor echte sportfanaten!

FF Buurten
FF Buurten is een echt gezelligheidsprogramma. We gaan op verzoek buurten bij een markt, festival of evenement etc. en vragen alle aanwezigen over de dagelijkse gang van zaken.

Wijn Plus Koken
Wijn Plus Koken is hét kookprogramma van het Land van Cuijk. We maken samen met PLUS Vierlingsbeek en de Vier Linden Vierlingsbeek een heerlijk programma. Seizoensgebonden worden voor-, hoofd- en nagerechten gemaakt door kok Wouter Leurs. Jan Verbeeten geeft advies voor de beste wijn bij het gerecht.

Ondernemen in de Maasvallei
Ondernemen in de Maasvallei is een praatprogramma waarin ondernemers aan het woord komen. Ondernemers geven tips en tricks over het bedrijfsleven! Benieuwd naar andere ondernemers, neem dan eens een kijkje.

Oh, zit dat ZOO?!
Oh, zit dat ZOO?! is een programma in samenwerking met het Zoo Parc in Overloon. Elke week in het voorseizoen worden de kijkers enthousiast gemaakt met weetjes over de dieren, expedities in het park en kinderpraat. Leer meer over de tijger, leeuw en andere dieren.

Evenementen
Wanneer er gave evenementen zijn, kunnen wij hier ook bij aanwezig zijn. Denk hierbij aan Daags na de Tour Boxmeer, Vierdaagse Nijmegen, Ballonfestival Grave etc.

Wil jij ook een televisieprogramma laten maken? Informeer dan naar de mogelijkheden en neem contact met ons op.

Neem contact op!

Is uw interesse gewekt?

Een video maakt in korte tijd uw bedrijf duidelijk en laat dit zien. Het bewegende beeld heeft een grote impact, groter dan geschreven tekst. Een video stimuleert klanten op een website, tijdens een afspraak etc.

Neem contact op

2016 - Ecceproductions.nl

Website door Bureau Vet