Diensten

Een afbeelding zegt meer dan 1.000 woorden, bewegend beeld in combinatie met geluid zorgt ervoor dat jouw boodschap blijft hangen. Video groeit explosief en die trend zet zich door. Dit is dus hét moment om een video te maken die jouw doelgroep bereikt en aanspreekt. Het team van Ecce Productions helpt om jouw boodschap zó in beeld te brengen dat je maximaal resultaat boekt.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Livestream

Afgelopen periode is voor iedereen raar,  veranderend, creatief maar ook leerzaam geweest. Zo ook voor ons. Wij zijn een videoproductie bedrijf bestaande uit twee personen met daaromheen een freelance pool om voor iedere opdracht het gewenste resultaat te behalen.

We hebben ons de afgelopen drie jaar gespecialiseerd in het opnemen en live uitzenden van evenementen en afscheidsvieringen. Deze kennis zouden we graag met u delen, zodat u uw klanten alles kunt bieden wat zij wensen op het gebied van (online)video. Zo hebben we een eigen internetverbinding bij ons, zodat we overal waar 4G te ontvangen is we kunnen streamen.

Neem contact opMeer informatie

Uitvaart / Afscheidsviering

We hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het opnemen en live uitzenden van uitvaarten en/of afscheidsvieringen. Deze kennis zouden we graag met u delen.

We zorgen ervoor dat de totale dienst volledig, van binnenkomst overledene tot uitgaan van overledene, in beeld wordt gebracht om het op uw gekozen moment rustig terug te kunnen kijken.

Ook is het mogelijk om de graflegging vast te laten leggen. Dit alles is ook LIVE uit te zenden.

Neem contact opMeer informatie

Bedrijfsvideo's

Presenteer jouw bedrijf met een bedrijfsvideo. Laat zien wat jouw bedrijf onderscheidend maakt en waar jullie voor staan. Neem de kijker mee in jullie bedrijf, breng producten of diensten tot leven en breng jullie enthousiasme op een overtuigende wijze over.

Gebruik video op de bedrijfswebsite en scoor gelijk ook hoger in online vindbaarheid. Youtube is niet alleen de tweede zoekmachine ter wereld, maar ook eigendom van Google. Door één of meerdere video’s op de website te hebben scoor je dus ook gelijk beter. Betere vindbaarheid zorgt voor grotere naamsbekendheid & meer potentiële klanten op jouw website. Zet vandaag de eerste stap.

Neem contact opMeer informatie

Commercials

Een commercial is ideaal om naamsbekendheid van jouw bedrijf een flinke impuls te geven en onder de aandacht te komen van een brede doelgroep. Voeg beleving toe aan jouw boodschap en maak een sprekende commercial met Ecce Productions. Breng jouw boodschap op een effectieve manier over aan de beoogde doelgroep en boek resultaat met een commercial!

Ecce productions heeft ruime ervaring in het produceren van commercials. Jouw commercial online verspreiden of toch ook via TV? We denken mee wat bij jouw bedrijf of specifieke product of dienst past en kunnen helpen in het verspreiden via TV en/of YouTube.

Neem contact opMeer informatie

Instructievideo

Met een instructiefilm kun je op een toegankelijke manier voorlichting geven of informeren. Mensen onthouden instructies veel beter bij een combinatie van beeld en tekst. Gebruik dus een instructievideo voor ingewikkelde boodschappen om zeker te weten dat de boodschap blijft hangen!

Ingewikkelde procedures beklijven beter, 60% van wat je hoort & ziet onthoud je tegenover 20% bij enkel schrift of woord. Een snelle en effectieve oplossing dus! Daarnaast kunnen medewerkers zelf een video snel en makkelijk nog terugkijken.

Laat zien hoe een product werkt, hoe je iets installeert of in elkaar zet of geen tips om het maximale uit een product te halen.

Neem contact opMeer informatie

Meercamera Registratie

Wil jij je evenement, show, voorstelling zo goed mogelijk vastleggen? Met een meercamera registratie filmen we vanuit verschillende hoeken om alles zo goed mogelijk vast te leggen.

Heb jij binnenkort dus een voorstelling, show of evenement? Lees dan verder, of neem contact met ons op.

Neem contact opMeer informatie

Televisieproducties

Voor verschillende omroepen maken wij televisieproducties. Hiervoor maken wij programma’s op het gebied van ondernemen, sport, cultuur etc. In samenwerking met bedrijven maken wij ook programma’s zoals Wijn Plus Koken en Oh, zit dat ZOO?!

Wil jij ook een eigen televisieprogramma? Kijk dan verder naar voorbeelden en wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact opMeer informatie

Vlogs

Video vergroot vertrouwen in wat we zien. Alleen al het zien van een video geeft een hogere score op vertrouwen in het bedrijf en de diensten/ producten. Video laat zie dat jouw medewerkers staan voor de producten of diensten die het bedrijf aanbiedt…

Authenticiteit breng je over door eigen mensen voor de camera te laten vertellen over de producten en diensten. De gunfactor wordt door een eigen verhaal van een echte medewerker hoger.

Vlogs zijn daarnaast uitermate geschikt om medewerkers als experts neer te zetten in hun vakgebied en daarmee de expertise en geschiktheid van het bedrijf in de ogen van de klant te vergroten.

Een vlog is een ideale manier om de kijker kennis te laten maken met de medewerkers van het bedrijf.

Neem contact opMeer informatie

2016 - Ecceproductions.nl

Website door Bureau Vet